processie lemiers low

Popkoor Just4Fun bestaat dit jaar 25 jaar en dat mag gevierd worden.
Al jaren vormt de kasteeltuin van de familie Alberts het prachtige decor voor de Heilige Mis na de processie in Lemiers. Ook dit jaar is er weer, op de eerste zondag van juli, een processie met aansluitend een Heilige Mis in de tuin van kasteel A gen Hoes. Het is traditie dat mannenkoor CCK ’74 samen met Harmonie St. Catharina deze processie en Heilige Mis opluistert. Echter, dit jaar is het voor één keer anders. Just4Fun is Koninklijk &Mannenkoor Cecilia 1837/CCK’74 Vaals en Harmonie
St. Catharina erkentelijk omdat zij Just4Fun de gelegenheid geven om ter ere van hun 25-jarig jubileum de Heilige Mis éénmalig op te luisteren. De Heilige Mis start om 10:00 uur. Voorafgaand aan de Heilige Mis begint om 9:00 uur de processie vanuit de kerk in Lemiers, muzikaal opgeluisterd door de harmonie en het mannenkoor. Aansluitend aan de Heilige Mis is er een gezellig samenzijn in de prachtige ambiance van Kasteeltuin A gen Hoes.
Save the Date: Op 13 oktober viert Just4funkoor het jubileum met om 15.00 uur een jubileum concert in de Kopermolen te Vaals.